Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، فاطمه نانی‌زاد در مصاحبه با برنامه رادیویی «تقاطع فرهنگ» با اشاره به ۱۹ سال پیشینه این همایش گفت: این همایش‌ها در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران برگزار می‌شود و محور آن ادبیات مقاومت و پایداری است.

وی موضوعاتی نظیر جانبازان شیمیایی، شهدای تفحص، آزادگان، مفقودین، مناطق عملیاتی مجنون، هویزه و شلمچه، شهدای علمی، پدران و مادران شهدا، شهر دزفول، مدافعان حرم و حماسه یمن و گرامیداشت حاج قاسم سلیمانی را از محور‌های این همایش طی سال‌های گذشته برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نانی زاد اضافه کرد: هجدهمین همایش به «سیدحسن نصرالله» بعنوان نماد مقاومت لبنان اختصاص یافت و در دوره فعلی که به سوگ سپهبد سلیمانی دچار شدیم، همزمان با ایام سالگرد شهادت ایشان، نوزدهمین همایش را برپا می‌کنیم.

وی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو ادامه داد: سلسله همایش‌های سوختگان وصل عنوانی واحد دارد، اما هر ساله، نامی مختص با موضوعِ هر سال انتخاب می‌شود.

نانی‌زاد با اشاره به نام «سلام سردار» برای شانزدهمین همایش که به تجلیل از حاج قاسم سلیمانی پرداخته بود، گفت: نظر آقای حدادیان دبیر همایش این بود که عنوان «خداحافظ سردار» برای این دوره از همایش در نظر گرفته شود، اما با توجه به صحبت‌های رهبری که حاج قاسم را بعنوان یک مکتب معرفی کردند، نام همایش نوزدهم به نام «مکتب حاج قاسم» تغییر کرد.

مدیر اجرایی همایش ادبی «سوختگان وصل» خاطرنشان کرد: دوستانی که قصد ارسال اثر در حوزه داستان یا شعر دارند، داستان کوتاه و همه قالب‌های شعری را در نظر داشته باشند و با مراجعه به پایگاه اینترنتی «سوختگان وصل» مراجعه کنند و تا اول دی ماه آثار خود را ارسال کنند.

نانی‌زاد افزود: بعد از هر همایش، از مجموع آثار برگزیده دو کتاب شعر و داستان را استخراج می‌کنیم و همایش «سلام سردار» نیز چنین خروجی داشت که همزمان با شهادت سپهبد سلیمانی، دو کتاب جشنواره مذکور به چاپ پنجم و ششم رسید برای دوره جدید نیز روند انتخاب کتب برگزیده را خواهیم داشت.

این همایش در دو بخش شعر و داستان کوتاه برگزار می‌شود و مهلت ارسال آثار تا اول دی‌ماه ۹۹ است. 

دانشجویان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی الکترونیکی:Avh@mailfa.com و یا پایگاه اینترنتی: www.sokhteganevasl.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: همایش ادبی سوختگان وصل ارسال شعر سردار سلیمانی سوختگان وصل حاج قاسم نانی زاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۲۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» نوشته سی.فرد آلفُرد به‌تازگی با ترجمه سحر اعلایی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شده است. نسخه اصلی این‌کتاب سال ۲۰۰۲ منتشر شده است.

سی.فرد آلفُرد نویسنده کتاب، متولد ۱۹۴۷ و استاد دانشگاه مریلند است. او ۹ کتاب در حوزه فلسفه و روانشناسی دارد و «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی»‌اش متنی است که او ترتیب داده و در آن، امانوئل لویناس فیلسوف فرانسوی را در یک‌سو قرار داده و در سوی دیگر گفتگو، طرفداران مکتب فرانکفورت، روانکاوان، تراژدی‌نویسان یونان، هانا آرنت و نویسندگانی چون آیریس مرداک را نشانده است. لویناس از نظر سی.فرد آلفرد شخصیتی است که به‌سختی تن به گفتگو می‌دهد. اما او تلاش کرده لویناس را به گفتگو با دیگران وا دارد.

به این‌ترتیب مخاطب کتاب پیش‌رو با اندیشه‌های لویناس آشنا می‌شود. نویسنده اثر همچنین ترتیبی داده تا خواننده اثرش، با اندیشه تئودور آدورنو یعنی یکی از چهره‌های مشهور مکتب فرانکفورت آشنا شود. سی.فرد آلفرد در فصل سوم، این‌دو را مقابل هم می‌نشاند و گفتگوی خیالی‌شان را می‌نویسد. در ادامه این‌مسیر روانکاوانی چون زیگموند فروید و دانلود وینیکات هم وارد گفتگو با لویناس می‌شوند و سپس، مرداک و آرنت هم وارد می‌شوند. در فصل چهارم هم آیزایا برلین و اندیشه‌اش وارد متن می‌شوند.

دیگری، نامتناهی و چهره ازجمله کلیدواژه‌ها و مفاهیم مهم فلسفه و تفکر دینی لویناس هستند که سی.فرد آلفرد در این‌کتاب به آن‌ها پرداخته است.

کتاب پیش‌رو ۵ فصل دارد که به‌ترتیب از این‌قرارند:

«کسی زنگ در شما را می‌زند»، «لویناس، وینیکات، و "وجود دارد"»، «مرداک، آدورنو و لویناس»، «روانکاوی، سیاست و "آزادی با"»، «عشق، دلسوزی و انسانیت».

پس از این‌فصول هم «واژه‌نامه انگلیسی به فارسی»، «کتاب‌شناسی» و «نمایه» درج شده‌اند.

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم:

جایی که کمال هست واقعیت هست. خیر عبارت است از شناخت واقعیت یعنی آن را حتی‌الامکان واضح ببینیم. هرچه ایگو کمتر باشد، دانش ما بیشتر خواهد بود، و کمتر به سوی تمامیت بخشیدن، یعنی گذاشتن ایگو به جای دیگری، هدایت می‌شویم.

مرداک جایی را برای تراژدی باز می‌گذارد. ظرفیت شناخت ما از دیگران از طریق عشق لزوما به هارمونی نمی‌انجامد. ممکن است دیگران را حتی‌الامکان عادلانه و درست بشناسیم، و با این‌حال نتوانیم با آن‌ها کنار بیاییم. دانش عشق به معنای هماهنگی در عشق نیست. از این‌جا به مطلبی می‌رسیم که نه مرداک و نه لویناس به اندازه کافی متوجه آن نبوده‌اند. هر دو فرض گرفته‌اند که مساله ایگو است: خودشیفتگیِ مربوط به حالتِ «زیستن با» که متعلق به وضعیت پیش از زنگ در است در تفکر لویناس، و «روان‌نژندی» در تفکر مرداک. در واقع، اکثر بدبختی در زندگی ناشی از به‌اصطلاح وابستگی نامستقل است، امری که مرداک مکرر در رمان‌هایش از آن سخن می‌گوید، گرچه در فلسفه‌اش فقط گاهی بدان می‌پردازد. چارلز آروبی، قهرمان دریا دریا، دوستش هارتلی را که مدت‌ها بود از دست داده بود در خانه روستایی‌اش زندانی می‌کند. ممکن است بگویند این نشان‌دهنده قدرتِ ایگومداریِ تمامیت‌بخش است، اما به نظر می‌رسد بیشتر دلالت بر وابستگی شدید او به آن دختر دارد و اگر او نباشد دیوانه می‌شود.

این‌کتاب با ۲۸۰ صفحه، شمارگان هزار و ۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۱۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6097927 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • ارسال ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • سد کوثر گچساران پر شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد